Héj: 1/2 l kekszmorzsa, 6 ek vaj, 2 ek cukor, fahéj. 180 fok 5 perc.
Töltelék: 0.5 kg krémsajt (mascarpone), 15 dkg cukor, 3 tojás, citromhéj, vaníliás cukor. 35 perc sütőben.
Födém: ½ l tejföl, 3 ek cukor. 10 perc sütőben..
Máz: 10 dkg cukor, 1 ½ ek kukoricakeményítő, 1 k vaj. Ráolvasztani.
MASCARPONE TORTA II
Ugyanaz, mint az előző csak a héj piskótalap.
Töltelék: a mascarponéba felolvasztott fehér csoki, 1 tojás, citromhéj, cukor enyhém felvert tejszínhab.
MASCARPONE TORTA III.
Ez látható képen. Piskóta alap. 2 tojás cukorral kikeverve, bele a mascarpone, citromhéj, vaníliás cukor. Ezt tenni a a majdnem megsült piskótára, vissza a sütőbe, rásütni. Tetejére tejföl porcukor kikeverve, rásimítani, vissza a sütőbe amíg kicsi színe lesz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése