Szeretném megosztani veletek legkedvesebb receptjeimet. Háziasszony vagyok, férjjel, 3 fiú gyerekkel. Mindannyian nagyon szeretjük a finom ételeket, az édességeket. Ha egy étel jól sikerül akkor nem tudok belőle eleget készíteni. Sok sikert kívánok az ételek elkészítéséhez remélem örömötöket lelitek benne.
Oldalak
▼
Adománybolt
▼
2013. július 25., csütörtök
Piemontei mogyoróval, panyolai szilvával és szőlőmagkivonattal ünnepelt a 3 éves a chocoMe
Hároméves lett a kézzel készült, “személyre szabható”, sok millió-féleképpen
összeállítható táblás csokoládék gyártója, a chocoMe. A vállalat születésnapi
eseményén bemutatták a chocoMe újdonságait: a 40%-os tejcsokoládét, a szőlőmagkivonatos Gere csokoládét Gere borokkal társítva, valamint
új feltétként a világ legjobbjaként titulált piemonte-i mogyorót, a liofilizált ananászt és a hazai készítésű liofilizált panyolai szilvát.
Az immár 14 országban elérhető chocoMe hitvallása szerint a csokoládé kakaó szárazanyag tartalmának akár 1%-os növelése is óriási változást idézhet elő
a minőségi csokoládékészítésben, ami fogyasztói élménynöveléshez vezethet.
„A 40%-os tejcsokoládé meglehetősen ritka még Magyarországon a táblás tejcsokoládék piacán” – mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa a születésnapi eseményen. Emellett a chocoMe elérhetővé teszi a feltétei közt a messze földön híres piemonte-i mogyorót is, ami jelképesen vetekszik a "világ legfinomabb és legjobb minőségű mogyorója" címért. Az eseményen antioxidáns tartalmú Gere-chocoMe csokoládé-különlegességek kóstolására is sor került, borral társítva. Minden egyes tábla GERE csokoládéba egy felnőtt ember számára elegendő napi adag (5g) szőlőmag mikróőrlemény kerül temperálásra, ami rendelkezik a szőlő legjelentősebb antioxidáns vegyületeivel.
Végül, de nem utolsósorban, a chocoMe bevezeti feltétei között a liofilizált ananászt és a hazai készítésű liofilizált panyolai szilvát. A chocoMe ezekkel a lépésekkel is meg kívánja különböztetni magát a versenytársaitól a nemrég bevezetett – és nagy sikert aratott - saját tervezésű chocoMe öntőformája után, és újabb piedesztálra emeli itthon a minőségi csokoládékészítést.
További információ:
Turóczi Gábor
+3620 240-8530
chocoMe Kft.
marketing@chocome.hu
www.chocome.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése