Oldalak

Adománybolt

2015. december 13., vasárnap

Baconos őzgerinc sült újragondolva hallal! Karácsony estére is ajánlom!

Az alap recept nem változott, csak a pulykamellet hallal helyettesítsük. Legjobb hozzá a harcsa, de mindenképp valamilyen filé, mert szálka nem lehet benne. Szerintem még azok is megkóstolják akik nem szeretik a halat.
Nagyon különleges lett a hallal. Az ízesítésnél annyit változtattam hogy megszórtam egy kevés fehér borssal.
Ha még különlegesebbé szeretnénk tenni akkor ne őzgerinc formában süssük, hanem kuglóf formában és akkor egy koszorú alakú ételt kapunk, amit úgy tálalhatunk hogy a köretet a közepébe halmozzuk.
Az alaprecept itt található:
http://giudittakonyha.blogspot.hu/2009/06/pulykamell-ozgerincben-sutve.html

Halas koszorú

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése