Oldalak

Adománybolt

2009. május 1., péntek

Torma, hagyma, méz: a nyerő hármas

1 evőkanál friss reszelt torma 1 evőkanál hagyma 5 teáskanál méz 5 evőkanál víz
A tormát elkeverjük a mézzel, az apróra vágott hagymával, majd hozzáadjuk a vizet. Gyorsan felforraljuk, majd hűlni hagyjuk. Naponta ötször együnk belőle egy teáskanálnyit - ajánlják nagyanyáink. Nem sokkal rosszabb, mint a gyógyszertári köptető.

Finnyás férfiaknak kitaláltak a hagymás-mézes-tormánál tűrhetőbb párosítást: állítólag a meleg, mézes sör hasonlóan jó eredménnyel alkalmazható. Este melegítsünk fel fél liter sört, keverjünk el benne 4 evőkanál mézet, majd kortyolgatva fogyasszuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése