2009. május 1., péntek

Torma, hagyma, méz: a nyerő hármas

1 evőkanál friss reszelt torma 1 evőkanál hagyma 5 teáskanál méz 5 evőkanál víz
A tormát elkeverjük a mézzel, az apróra vágott hagymával, majd hozzáadjuk a vizet. Gyorsan felforraljuk, majd hűlni hagyjuk. Naponta ötször együnk belőle egy teáskanálnyit - ajánlják nagyanyáink. Nem sokkal rosszabb, mint a gyógyszertári köptető.

Finnyás férfiaknak kitaláltak a hagymás-mézes-tormánál tűrhetőbb párosítást: állítólag a meleg, mézes sör hasonlóan jó eredménnyel alkalmazható. Este melegítsünk fel fél liter sört, keverjünk el benne 4 evőkanál mézet, majd kortyolgatva fogyasszuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti