2009. január 15., csütörtök

CSOKI BOMBA ( francia recept)

300 g étcsokit gőz fölött felolvasztunk. A 2 zselatin lapot vízbe áztatunk, majd a forró csokiba tesszük. 3 narancs reszelt héját, 2 tojássárgáját, 5 dkg vajat keverünk bele, majd ha már kihűlt a fehérje habot. Egy formát kivajazunk, majd beleszórunk őrölt diót, mandulát, mogyorót és bele öntjük a csokit. Hűtőben megdermesztjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti