2009. január 15., csütörtök

ŐZGERINC SÜTI

5 tojássárgáját 20 dkg cukorral kikeverünk, majd belekeverünk 15 dkg margarint, 15 dkg lisztet, késhegynyi sütőport, és a végén a felvert tojáshabot. A felét vajazott, lisztezett őzgerincformába öntjük, a másik felébe kakaót teszünk, és közepébe öntjük. Mérsékelt tűznél sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti