Piskóta: 4 tojás 4 ek cukor, 4 ek liszt
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, beletesszük a lisztet, közben felverjük a fehérje habot. Óvatosan a sárga masszához keverjük a habot. Kapcsos torta formába, sütőpapírt teszünk, az aljára és az oldalára is, megsütjük 180 fokon, tűpróbáig. Ha kihűlt kettévágjuk és visszatesszük a kapcsos formába az egyik felét, a másikba másik felét (2 kell hozzá)
Közben elkészítjük a joghurtos részt
1,2 l joghurt 6 ek zselatin 6 ek cukor, 2 dl habtejszín, gyümölcs(eper, málna meggy, ribizli stb.)
A joghurtot a cukrot és a zselatint addig melegítjük amíg a cukor fel nem olvad, forralni nem szabad.
Ráöntjük a piskótákra a felét megszórjuk gyümölccsel, mehet a másik fele is bele. Várunk pár órát vagy 1 éjszakát és ehetjük is. Alig lehet kivárni amíg megszilárdul a joghurtos rész.
Ha fagyasztott gyümölcsből készítjük várjuk meg amíg kiolvad, a leve nem kell bele.