![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_rKus5qUt4UawV251Z4Z8am_lP8g47n_IaA3EjZwmJ12nFbXD8Ps1Z2fd3lXWssP1897fpn2VGSHeBMskgPCyjJIK9NLYTTQdtFcEQhFc_AZtaEo5G7d7AihtRMoCSImxzZWrH52NEJNb/s320/_MG_4240xs.jpg)
Máz: 2 ek kristálycukor, 1 ek kakaó, 30 g vaj.
A zsiradékot a liszttel, cukorral dióval , citromhéjjal, fahéjjal összedolgozzuk. A tésztából cipót formálunk és fél órát pihentetjük. 5mm vastag
lappá nyújtjuk és korongokat formálunk belőle. 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt világossárgára sütjük. Ha kihűlt kettőt-kettőt pikáns gyümölcsízzel összeragasztunk és bevonjuk a mázzal. A cukrot fél dl vízzel sűrű sziruppá főzünk és simára keverjük a kakaóval és vajjal. 2.3 percig hűlni hagyjuk majd a korongok tetejére csurgatjuk. Ha azt akarjuk hogy szép fényes legyen a máz akkor 10 percre langyos kikapcsolt sütőbe helyezzük. Ezt is érdemes 2-3 nappal a fogyasztás előtt elkészíteni, de nekem nem sikerült eldugnom ennyi időre, sőt még szinte melegen megették.