2011. január 20., csütörtök

Zabpelyhes keksz

15 dkg puha zsiradék (12 dkg kókuszolaj felolvasztva). 6 dkg barna cukor, vagy gyümölcscukor, 6 dkg cukornak megfelelő méz (kb. 3 ek méz), 1 tojás, 15 dkg zabpehely, 10 dkg teljes kiőrlésű liszt, 1 kk fahéj, fél kk szódabikarbóna, 10 dkg csoki apróra vágva.
A vajat a cukorral és a mézzel kiverjük, hozzáadjuk a zabpelyhet, a lisztet, a fahéjat, szódabikarbónát és végén az apró csokidarabokat. Jól összekeverjük. Kanállal kis halmokat teszünk a tepsibe, és előmelegített sütőben 175 fokon 10-12 perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti