Oldalak

Adománybolt

2010. november 24., szerda

Medvehagyma krémleves

Hozzávalók: 3-4 krumpli, kevés tejszín, só, vegeta, medvehagyma ízlés szerint.
a krumplit kevés vízben a vegetával puhára főzzük. Belekeverjük a medvehagymát (én az olajos sós változatot tettem bele. de lehet fagyasztottat is) botmixerrel krémesre keverjük és belekeverünk egy kevés tejszínt. Kicsit összeforraljuk, sűríteni nem kell, mert a krumplitól jó sűrű lesz. Pirított kenyérkockával vagy levesgyönggyel tálaljuk.

2 megjegyzés:

  1. Egyszer próbáld ki vegeta nélkül:-) Meglepődsz majd, milyen jó az étel valódi íze...

    VálaszTörlés
  2. Oké, de saját vegetát használtam, amit friss zöldségekből készítettem, majd megszárítottam és ledaráltam.

    VálaszTörlés