Oldalak

Adománybolt

2011. január 20., csütörtök

Kókuszos almás

15 dkg margarin (12 dkg kókuszolaj), 12 dkg cukor, 3 tojás, 10 dkg kókuszreszelék, 16 dkg liszt, fél tasak sütőpor, 1 dl tej, 4 alma.
Tetejére: 2 ek cukor, mandula forgács.
A cukrot és kókuszolajt kikeverjük, és egyesével hozzáadjuk a tojásokat. A kókuszreszeléket , a lisztet, a sütőport hozzákeverjük, beleöntjük a tejet, majd a meghámozott felkockázott almát is.
Tepsibe tesszük és a tetejét megszórjuk cukorral és mandula forgáccsal.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 35 percig sütjük. Én tepsiben sütöttem, de lehet torta formában is. Az eredeti recept szerint ha egy napot áll még finomabb...hahaha
Még melegen elfogyott az egész!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése