Szeretném megosztani veletek legkedvesebb receptjeimet. Háziasszony vagyok, férjjel, 3 fiú gyerekkel. Mindannyian nagyon szeretjük a finom ételeket, az édességeket. Ha egy étel jól sikerül akkor nem tudok belőle eleget készíteni. Sok sikert kívánok az ételek elkészítéséhez remélem örömötöket lelitek benne.
Oldalak
▼
Adománybolt
▼
2011. február 11., péntek
Fondant chocolate
200 g étcsoki, 240 g vaj (170 g kókuszolaj), 8 tojás, 200 g cukor, 130 g liszt.
A csokit a kókuszolajjal gőz fölött felolvasztjuk. A tojásokat a cukorral kikeverjük, és vízfürdöben addig keverjük amíg szobahömérsékletü nem lesz. Hozzákeverjük az olvasztott csokis olajat, és tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Nagyon finom csupa csokis ízű sütemény.
A sütiből kimaradt a liszt ,miért kell a tojásokat vízfürdőben keverni?
VálaszTörlésAz előmelegített sütő mit jelent 160C.
A kipróbált recepteket jó lenne pontosabban leírni,hogy nekünk is sikerüljön.
Egyébként tetszenek a receptek én paleósan étkezem és tudok aszerint variálni rajta.
Köszönöm!!A só oldat készítése miatt jutottam Hozzád GRATULÁLOK a blogodhoz!!!
Tünde
Köszi, örülök hogy tetszik a blogom, bocs majd igyekszem pontosítania recepteket.
VálaszTörlésÁltalában 170-180 fokon sütök minden sütit, kivéve a kelt tésztát azt 160-170 fokon. 130 g liszt van benne, amit szerintem mandula liszttel lehet helyettesíteni.
A vízfürdőben felvert tojás más állagú lesz, hiszen már ott is éri hő.
Judit