Szeretném megosztani veletek legkedvesebb receptjeimet. Háziasszony vagyok, férjjel, 3 fiú gyerekkel. Mindannyian nagyon szeretjük a finom ételeket, az édességeket. Ha egy étel jól sikerül akkor nem tudok belőle eleget készíteni. Sok sikert kívánok az ételek elkészítéséhez remélem örömötöket lelitek benne.
2011. február 11., péntek
Fondant chocolate
200 g étcsoki, 240 g vaj (170 g kókuszolaj), 8 tojás, 200 g cukor, 130 g liszt.
A csokit a kókuszolajjal gőz fölött felolvasztjuk. A tojásokat a cukorral kikeverjük, és vízfürdöben addig keverjük amíg szobahömérsékletü nem lesz. Hozzákeverjük az olvasztott csokis olajat, és tepsibe tesszük. Előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Nagyon finom csupa csokis ízű sütemény.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
A sütiből kimaradt a liszt ,miért kell a tojásokat vízfürdőben keverni?
VálaszTörlésAz előmelegített sütő mit jelent 160C.
A kipróbált recepteket jó lenne pontosabban leírni,hogy nekünk is sikerüljön.
Egyébként tetszenek a receptek én paleósan étkezem és tudok aszerint variálni rajta.
Köszönöm!!A só oldat készítése miatt jutottam Hozzád GRATULÁLOK a blogodhoz!!!
Tünde
Köszi, örülök hogy tetszik a blogom, bocs majd igyekszem pontosítania recepteket.
VálaszTörlésÁltalában 170-180 fokon sütök minden sütit, kivéve a kelt tésztát azt 160-170 fokon. 130 g liszt van benne, amit szerintem mandula liszttel lehet helyettesíteni.
A vízfürdőben felvert tojás más állagú lesz, hiszen már ott is éri hő.
Judit