Oldalak

Adománybolt

2012. február 4., szombat

Melegszendvics krémek

1. Fél rúd párizsi, kevés kenőmájas, mustár, ketchup, reszelt sajt, tejföl, bors.
Ha fűszeresebben szeretjük vagy ha van otthon, akkor kolbász is mehet bele, vagy egyéb ízesítő.
Só nem kell bele, mert a húsok sósak.
Robotgéppel pépesítjük, megkenjük a kenyereket és grillen megsütjük.
Ez a családunk egyszerű és finom meleg szendvicskréme.

2 Kenőmájas, 1 tojás, hagyma, fokhagyma, fűszerek (bors, chili, mustár, ketchup, és ízlés szerint bármi), reszelt sajt (füstölt sajt)
A hagymát apróra vágom, megdinsztelem, hozzáadom a zúzott fokhagymát, és a végén az összes hozzávalót jól elkeverem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése