Oldalak

Adománybolt

2010. február 25., csütörtök

Zöldfűszeres krém házilag:

Hozzávalók: 2 nagy pohár tejföl, 1 nagy pohár joghurt, 1 nagy pohár kefir, a végén ízesítéshez kevés só, őrölt bors, kapor, snidling.
Elkészítés: a hozzávalókat a fűszerek kivételével összekeverjük kissé. Beleöntjük egy (vászonanyagból varrt kúp alakú zacskóba mérete: 45 cm magas és 22 cm széles a felső széle) vagy egy tiszta konyharuhát áldozunk fel erre a célra. Felkötjük olyan helyre, ahol nem zavar bennünket. Egy tálat teszünk alá és így hagyjuk lecsöpögni kb. 8 órán keresztül. Akkor kiszedjük a vászonzacskóból a krémet és összekeverjük a fűszerekkel. Egy jól zárható edénybe tesszük, Bármilyen ízesítéssel csodás krémet kapunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése