2009. január 15., csütörtök

FEKETE GYÉMÁNTOK

6 tojás sárgáját habosra keverünk 15 dkg cukorral, 12 dkg liszttel elkevert 1 cs. sütőporral és a 6 tojás fehérjehabjával. Sütőben megsütjük.
Krémet készítünk az alábbiakból:
15 dkg cukor, 15 dkg vaj, 15 dkg darált dió, mazsola, kakaó
A megsült tészta széleit levagdossuk, és rumba áztatjuk és a krémmel megkent sütemény tetejére, rakjuk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti