2009. február 17., kedd

LÚDLÁBTORTA

1 db kész karobos piskóta 3-4 cm magas,
Krém: 5 dl rizstej, 15-20 dkg magozott megy; 5 dkg kukoricakeményítő, 6 dkg karobpor, 150 ml szójatejszín, 15 dkg porcukor, 15 dkg növényi margarin
A karobport a keményítőt összekeverjük, és a rizstejjel felfőzzük, hagyjuk kihűlni. A margarint a cukorral és a tejszínnel habosra keverjük majd a két krémet hidegen, összedolgozzuk. Beleforgatjuk a meggyet és az egészet kb. 2-3 cm vastagon a piskótára tesszük. 2-3 órára hűtőbe tesszük, majd bevonjuk karobmázzal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti