2009. február 17., kedd

TORTAKRÉM

2l szójatejben főzzünk sűrűre1 zacskó barna rizslisztet, addig főzzük, amíg puding állagú lesz. És már nem érezni a riszszemecskéket. Ezután keverjünk hozzá 10 dkg bio margarint, reszelt citromhéjat, ízlés szerint citromlevet. Ha kihűlt édesítsük nádcukorral, mézzel. A tortalapot mielőtt megkennénk locsoljuk meg citromlével

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti