2009. május 1., péntek

Citromos-fokhagymás koktél

5 szép nagy citromot, ha lehet ne legyen permetezett, apró darabokra vágunk a héjával együtt. 30 gerezd fokhagymát megtisztítunk és ezt is apró darabokra vágjuk. Felöntjük 1l vízzel és összeturmoxoljuk. Egy lábasban az első rottyanásig főzzük. ha kihűlt leszűrjük üvegbe töltjük. Napi kupica likőr akár a főétkezés előtt vagy a végén fogyasztható.

3 megjegyzés:

  1. A főzés következtében nem semmisülnek meg egyes hatóanyagok?
    laci_stp@windowslive.com

    VálaszTörlés
  2. Üdvözlöm!
    Az előző kérdező válaszára én is kíváncsi lennék.
    A másik ami érdekel hogy 5hét alatt,nem fog megromlani?
    kuczi.karolina@gmail.com
    Köszönöm válaszát!
    Karolina

    VálaszTörlés
  3. Csak egyet kell rottyantani ezért benne marad a hatóanyag. Nem megy tönkre az 5 hét alatt,delehet hűvős helyen vagy hűtőben tartani. Anyukám már megcsinálta ezt a kúrát.

    VálaszTörlés

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti