2009. október 4., vasárnap

PISKÓTÁS RÁKÓCZI TÚRÓS ALMÁVAL

Hozzávalók: 5 tojás, 5 ek. cukor, 5 ek. liszt, sütőpor, 1 k. langyos víz, 10 dkg puha margarin,
Töltelék: 2 cs. túró, 3 tojássárgája, 5 ek porcukor, 2 ek liszt, baracklekvár,3-4 alma
Piskótát készítünk a szokásos módon, 15 percig elősütjük. Rátesszük a túrós masszát és a lereszelt cukros almát majd rákenjük a felvert habot rácsosan és baracklekvárt teszünk közé. 15 percre a sütőbe rakjuk amíg a hab megpirul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti