2009. november 22., vasárnap

Majorannás pulykamell tésztával

Hozzávalók: 800 g pulykamell kockákra vágva, 1 hagyma reszelve,olaj, majoránna, só, 1 doboz tejföl, pici liszt, 1 csomag durum tészta.
Az olajban a reszelt hagymát megdinszteljük, majd beletesszük a húst és fehéredésig sütjük. Megszórjuk majoránnával, majd puhára pároljuk. A tejföl kikeverjük a liszttel és behabarjuk vele az ételt. A tésztát megfőzzük, kicsit olaszosan vagyis keményebbre, és nem öblítjük le. Tányérra szedjük a tésztát és rámerjük a szószos húst, így tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti