2010. február 13., szombat

Májkrém házilag

Hozzávalók: 20 dkg csirkemáj, 5 dkg húsos szalonna, 1 fej hagyma, kacsazsír, só, bors, mustár

Pirítsuk meg a szalonnát a hagymával. Adjuk hozzá a májat, süssük készre.Adjuk hozzá a mustárt, fűszerezzük, majd botmixerrel törjük össze. Lehet villával is. Nagyon finom tarjával is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti