2010. november 14., vasárnap

Ezt a receptet akkor találtam ki amikor gyorsan szerettem volna valami desszertet készíteni, de nem volt itthon elég tejszínhab, de volt mascarpone.
Nálunk Danin kívül mindenki nagyon szereti a gesztenyepürét.
Nem árultam el miből készült ez a desszert és kíváncsi voltam mit szólnak hozzá a többiek. Mindenkinek nagyon ízlett, és kevesebbet lehet enni belőle, mert laktatóbb mint a csak tejszínhabos változat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti