2011. november 9., szerda

Őszibarackos pulykamell curryvel (Fehérje nap)

1 nagyobb pulykamell, 1 őszibarack konzerv, vagy befőtt, 1 kis darab gyömbér, 1 doboz kókuszkrém, 3 gerezd fokhagyma, curry, só.
Kevés kókuszzsíron megpirítjuk a fokhagymát és megszórjuk curryvel. Rádobjuk a húst, és fehéredésig sütjük. Beletesszük a felaprított gyömbért, megsózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Az őszibarackot lecsepegtetjük és kisebb darabokra vágjuk, majd a húshoz adjuk, egy kicsit összefőzzük, A kókuszkrémet hozzákeverjük. Ha nem elég sűrű akkor zabpehelyliszttel sűrítjük.
Mi most csak salátával együtt, de a gyerekeknek csináltam kukoricás rizst.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti