2012. november 5., hétfő

Egyre jobb gasztrobloggernek lenni!


Két eseményen is részt vehettünk a közelmúltban:
1. Új csokoládémanufaktúrát avatott Angyalföldön a kézzel készült, sok millió variációban összeállítható, személyre szabható magyar sikercsokoládé – a chocoMe. Az avatóünnepség résztvevői már az új üzemben kóstolhatták meg a chocoMe karácsonyi kollekcióját, illetve részt vehettek egy olyan üzemlátogatáson is, ahol a chocoMe csokoládék készítésének minden fortélyát megtekinthették.
 
2. Folytatódott a Lucullus BT és a TableFree.hu “intelligens asztalfoglalási rendszer” közös világmegismerő, étel- és étterem bemutató projektje,  a “TableFree Világkonyha”. A szervezők hűek maradtak az eszméhez, hogy az “ételeken keresztül ismerjék- és ismertessék meg a világot”.
TableFree.hu portál “Éttermi Napok” rendezvénysorozatán vehettünk részt, a Gresham Palotában és a Nad'or Boutique Bárban. Mindkét hely remek volt, ízletes ételekkel, és különlegességekkel. Sok hasonló étterem vesz részt az egyhetes november 14-21 közötti akcióban 3000 és 5000 Ft-os menüajánlattal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti