2014. november 23., vasárnap

Gyors juhtúrós pogácsa

20 dkg liszt 
15 dkg margarin
20 dkg juhtúró
1 db tojás
1 k.k só
1 sütőpor, pici szódabikarbóna
  reszelt sajt
Fontos,hogy a vaj hideg legyen. Alaposan gyúrjuk össze a tésztát, ha túl lágy lett, akkor tegyük pihenni a hűtőbe pár percre. A sütőt közben kapcsoljuk be 180 C fokra. Siettem vele ezért nem nyújtottam hanem kézzel gombócokat csináltam és ellapítottam. Megszórtam reszelt sajttal és 20 perc alatt szép pirosra sültek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti