2015. május 16., szombat

Gumicukor citromos, meggyes

Citromos: 1 egész citrom leszűrt leve, 2-3 ek szőlőcukor, pici víz, 1 csomag zselatin.
Meggyes: 2 dl meggylé, 1-2 ek szőlőcukor, 1 csomag zselatin.
Addig melegítjük amíg a cukor fel nem olvad, forrnia nem szabad. Formákba öntjük, pár óra múlva kivehető a formából és ehető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti