2015. november 17., kedd

Szendvicskrémek

Ez egy nagyon egyszerű szendvicskrém és mindig nagy sikere van a baráti társaságunk összejövetelein.
Halas-májkrém
3 kicsi kenőmájas vagy 1 nagyobb
2 doboz olajos szardínia, vagy tonhal
kevés bors, mustár
A hozzávalókat krémesre keverjük, pár órára behűtjük. Friss kenyérrel kínáljuk.

Különleges és finom, nem szabad idegenkedni tőle.
Velő krém (disznó agyból)
Pörkölt alapot készítünk 1 fej hagyma kevés olaj, 1 gerezd fokhagyma, pirospaprika, só bors,. Erre dobjuk a megtisztított agyvelőt. Krémesre sütjük kb 10-15 perc. Pirítóssal kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti