2016. szeptember 20., kedd

Mediterrán tőkehal párolt zöldséggel

0,5 kg tőkehal filé
Pác: olíva olaj, 3-4 gerezd fokhagyma só, snidling, bazsalikom oregánó, bors, citromlé
fél óra pác
padlizsán félóra sózás
répa karikára vágva, hagyma negyedekre olíva olajjal locsolva kakukkfű só bors rozmaring gyömbér

Hal tepsibe rá 200 g tejföl 3 tojással és 15 dkg reszelt sajttal
zsemlemorzsával megszórni vajdarabák a tetjére
sütőben pirosra sütni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti