2009. január 15., csütörtök

GYORS FEHÉR KENYÉR

Hozzávalók: 3 dkg margarin, 45 dkg finomliszt, 1 tk. Só, 2 tk sütőpor, 3 dl kefir.
A margarint felolvasztjuk. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és géppel simára keverjük. Akkor jó, ha tészta lágy és elválik az edény falától.
200 fokon 35-40 percig sütjük, előtte cipóvá formáljuk, és a tetejét betépjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti