2009. január 15., csütörtök

MARONETTE

4 tojás sárgáját habosra keverünk fél cs. vaníliás cukorral és 12 dkg cukorral majd hozzákeverünk 2 szelet reszelt csokoládét és 10 dkg gesztenyepürét, 5 dkg liszttel elkevert fél cs. sütőport és legvégül a 4 tojásfehérje habját. Vajazott lisztezett őzgerinc formában sütjük. (Meg lehet tölteni gesztenyepürével a közepét, és be lehet vonni a tetejét csoki mázzal, de e nélkül is finom.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti