2009. január 15., csütörtök

MASCARPONE TORTA

Héj: 1/2 l kekszmorzsa, 6 ek vaj, 2 ek cukor, fahéj. 180 fok 5 perc.
Töltelék: 0.5 kg krémsajt (mascarpone), 15 dkg cukor, 3 tojás, citromhéj, vaníliás cukor. 35 perc sütőben.
Födém: ½ l tejföl, 3 ek cukor. 10 perc sütőben..
Máz: 10 dkg cukor, 1 ½ ek kukoricakeményítő, 1 k vaj. Ráolvasztani.

MASCARPONE TORTA II
Ugyanaz, mint az előző csak a héj piskótalap.
Töltelék: a mascarponéba felolvasztott fehér csoki, 1 tojás, citromhéj, cukor enyhém felvert tejszínhab.

MASCARPONE TORTA III.
Ez látható képen. Piskóta alap. 2 tojás cukorral kikeverve, bele a mascarpone, citromhéj, vaníliás cukor. Ezt tenni a a majdnem megsült piskótára, vissza a sütőbe, rásütni. Tetejére tejföl porcukor kikeverve, rásimítani, vissza a sütőbe amíg kicsi színe lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti