2009. február 6., péntek

ŐSZIBARACKLEPÉNY

Hozzávalók: 5 tojássárgája, 25 dkg cukor, 1 mk sütőpor, 1 citromleve, és héja, 13 dkg liszt, 10 dkg olvasztott vaj, cikkekre vágott barack, vagy bármilyen idény gyümölcs.
Kevert tésztát készítünk, belekeverjük a lisztet utána a habbá vert fehérjét, és végül az olvasztott langyos vajat. Tepsibe tesszük, és sűrűn megrakjuk a barackokkal. Úgy sütjük, mint a piskótát. Meggyel is nagyon finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti