2009. június 11., csütörtök

HABOS CSERESZNYELEPÉNY

Hozzávalók: 400 g liszt, 200 g margarin, 6 tojás, 1 cs élesztőpor, fél dl tej, 6 ek cukor, 800 g cseresznye, fél citrom reszelt héja.
Kelt tésztát készítünk, s a tojás fehérjéket félre tesszük, amíg kel a tészta kimagozzuk a cseresznyét. Ha megkelt a tésztánk egy tepsibe simítjuk és félig megsütjük. Dúsan megrakjuk cseresznyével és a pici cukorral felvert fehérje habot rásimítjuk. Langyos sütőben addig szikkasztjuk amíg a habnak szép világos sárga színe nem lesz. Meggyel is finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti