2010. május 30., vasárnap

Mostanában reggelire kását főzők és azt reggelizünk. Nagyon sok variáció létezik az ízesítésre, és ezeket próbálgatom , hogy változatos legyen, de mindig teszek bele mézet szezámmagot lenmag őrleményt. Sokszor valamilyen gyümölccsel, vagy darált dióval, mogyoróval bolondítom meg, épp ami itthon van.
Ami meglepő egy kis tállal eszünk belőle és teljesen elég ay ebédig nem vagyunk éhesek tőle. Alex fiamnak ha reggel nem jut ideje megenni el szoktuk neki tenni és később hidegen is megeszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti