2013. szeptember 26., csütörtök

Borsós tokány

A vöröshagymát olajon megdinsztelünk, majd a fokhagymát átnyomjuk a fokhagyma présen és a hagymához adjuk. A húst(disznó, pulyka) csíkokra vágjuk és a hagymákhoz adjuk. Megsózzuk, borsozzuk és majorannával fűsz erezzük. Felöntjük paradicsomlével vagy paradicsompürét felhígítunk vízzel.. Fedő alatt puhára pároljuk.  Ha már szinte puha a hús beletesszük a zöldborsót és készre főzzük. Ha kevés lenne a leve paradicsomlével pótoljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti