2011. november 27., vasárnap

Mézes mustáros csirkemell

Két csirkemellleket egy kevés kókuszzsíron, vagy olajon megpiritunk, majd fedő alatt puhára főzünk. 2 ek mézet felforrósítunk, és bele tesszünk 2 diónyi mustárt. Hozzákeverjük a húsokat és összeforraljuk a szósszal, fehérborssal, sóval fűszerezzük. Egy pohár tejfölt egy kevés zabliszttel kikeverünk, és a kész szószhoz adjuk. Egyet rottyantunk rajta és kész is.
Nagyon gyors és finom étel. Rizzsel vagy tésztával tálalhatjuk, de mi most csak salátát ettünk hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti