2014. szeptember 6., szombat

Házi grill kolbász pulyka húsból

1 kg pulykamell, 1 kg pulykacomb, 40 dkg kacsaháj, 1-2 ek só, 1 tk bors, 5-6 gerezd fokhagyma, 1 db vöröshagyma, 3 szem szegfűbors, 1 mk őrölt kömény, vékonybél a töltéshez
A húsokat és a hájat ledaráljuk. az egészet jó összedolgozzuk és egy pici darabot forró zsíron vagy olajon kisütünk, megkóstoljuk ha kell még ízesítjük. A bélbe töltjük, egy kolbásztöltővel. Szabadtűzőn vagy a sütő grill fokozatán megsütjük. Sajnos épp  esős idő volt így a sütőben készült, de nagyon jó lett.Elég nagy mennyiség, de ha friss húsból készítettük a maradékot lefagyaszthatjuk
Ez volt az első próbálkozásunk a kolbász készítéssel, az eredmény jó lett, de még sokat kel tanulnunk, a szorosan töltést, és a csavarást.
Egy olyan elektromos húsdarálóval készült ami nem csak darál, kolbászt tölt, hanem paradicsomot passzíroz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti