2013. február 21., csütörtök

Paprikás fűszeres csirke




Paprikás liszt, borsozva ebbe forgatni a húst.Tepsibe tenni és tejföl+olaj +reszelt sajt+fokhagyma keverékével meglocsolni
Fólia alatt 30 perc alatt megsütni
Most csirke szárnyakkal csináltam,de jobb lett volna csont nélküli húsból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti