2013. március 6., szerda

Palacsinta gesztenyelisztből

Nagyon finom kicsit gesztenye ízű palacsinta lesz ebből a receptből.
20 dkg gesztenyeliszt, 2-3 dl víz (lehet tejjel is), pici cukor, vagy édesítő pl. xilit, ez el is hagyható, ízlés szerint.Kókuszzsír a sütéshez.
habverővel habosra keverjük a lisztet a vízzel, rövid ideig állni hagyjuk. Kókuszzsírral kikent palacsinta sütőben a szokásos módon palacsintákat sütünk. Lekvárral, de akár gesztenyepürével is nagyon jó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti