2013. június 27., csütörtök

Epres-kókuszos


Hozzávalók: 4 tojás, 15 dkg cukor, 7,5 dkg kókuszreszelék, 7,5 dkg liszt, sütőpor, 20 dkg eper

A sárgájákat kikeverjük a cukorral és beletesszük a sütőport diót, majd a felvert fehérje habot.
Előmelegített sütőben készre sütjük.
Az eper felét pici cukorral összeturmixoljuk és  a kihűlt tésztára kenjük. 1 kanálnyit félreteszünk belőle és 1 csomag tortabevonó zselével megmelegítjük. A maradék s szebb eperszemekkel kirakjuk a tésztánkat. Ráöntjük a torta zselét 1-2 órára hűtőbe tesszük.Nagyon könnyű süti!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti