2009. február 17., kedd

MUFFIN, PŰSPÖKKENYÉR, TORTA ALAPTÉSZTA

Keverjünk össze 3 bögre teljes kiőrlésű tönkölylisztet 1bögre barna rizsliszttel, 1 bögre szójalisztet, 1cs sütőport, 1 dl citromlében futtassunk fel, 1 púpozott ek szódabikarbónát- óvatosan a tál fölött, mert könnyen kifut-, majd adjuk hozzá a száraz hozzávalókat, 1 dl napraforgóolajjal. A tésztát ízesitjűk mézzel vagy nádcukorral aztán pedig vaníliás szójatejjel hígítsuk olyan állagúra, mint a laza nokedli tészta.
Torta: ízesítés reszelt citromhéjjal
Muffin: csoki darab, mandula stb.
Püspökkenyér: a tésztát hagyjuk sűrűbbre és a nedves hozzávalók előtt, keverjük bele a mazsolát aszalt gyümölcsöket, 75 százalékos kakaóból készült csokit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti