Olajban hagymát, fokhagymát, rizst, vágott hámozott mandulát addig pirítjuk, amíg a mandula aranysárga lesz. Ezután kétszeres mennyiség- vízzel felöntjük és kb. 30 percig takarékon főzzük.
Beletesszük a fahéjat és a mazsolát is. Héjastul feldarabolt és kis kockára vágott almát teszünk bele. Kiolajozott koszorúformába simítjuk, és 30 percig sütőben sütjük. Zöldségraguval finom.
Szeretném megosztani veletek legkedvesebb receptjeimet. Háziasszony vagyok, férjjel, 3 fiú gyerekkel. Mindannyian nagyon szeretjük a finom ételeket, az édességeket. Ha egy étel jól sikerül akkor nem tudok belőle eleget készíteni. Sok sikert kívánok az ételek elkészítéséhez remélem örömötöket lelitek benne.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése