2009. március 14., szombat

ÜNNEPI MANDULÁS RIZS

Olajban hagymát, fokhagymát, rizst, vágott hámozott mandulát addig pirítjuk, amíg a mandula aranysárga lesz. Ezután kétszeres mennyiség- vízzel felöntjük és kb. 30 percig takarékon főzzük.
Beletesszük a fahéjat és a mazsolát is. Héjastul feldarabolt és kis kockára vágott almát teszünk bele. Kiolajozott koszorúformába simítjuk, és 30 percig sütőben sütjük. Zöldségraguval finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti