2009. április 6., hétfő

ALMA TORTA (Apple cake)

Hozzávalók. 480 ml cukor, 480 ml liszt, 120 ml olvasztott vaj, 10 ml fahéj, 2 tojás, 3 ml szerecsendió, 960 ml reszelt alma, 240 ml tört mogyoró, 10 ml szódabikarbóna
Olvasszuk fel a vajat és keverjük össze a cukorral, adjuk hozzá a tojásokat és verjük fel. reszeljük le az almát és adjuk a keverékhez. tegyük bele a mogyorót és a többi hozzávalót. 180 fokon süssük 45 percig. Legjobb szósszal és tejszínhabbal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti