2009. április 6., hétfő

BROWNIE

Hozzávalók:12 dkg vaj, 18 dkg cukor, 2 tojás, 10 dkg étcsoki, 12 dkg liszt, 7 dkg durvára vágott dió.
A vajat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojásokat. A csokit gőz fölött megolvasztjuk, és a krémbe keverjük a dióval, és a liszttel. 160 fokon 30-35 percig sütjük. Tetejét csoki mázzal vonjuk be.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti