2009. május 1., péntek

Chili con carne

Hozzávalók: 1 kg darált hús, 3-4 db vörös bab konzerv, 2 nagy fej vöröshagyma, 1 dl étolaj, 2 doboz kukorica konzerv vagy mirelit kukorica, 0,5 dl paradicsomlé,
Fűszerek: só, pirospaprika, őrölt bors, és chili paprika, fokhagyma, ketchup.
Elkészítés: A darált húsból és a vöröshagymából, fokhagymából pörköltet készítünk, a babot lecsepegtetjük és belekeverjük, hozzáadjuk a fűszereket. Paradicsomlével és vízzel felengedjük, sűrűre főzzük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti