2009. május 23., szombat

Daragaluska másképp

2 tojás fehérjét habnak felverni, a sárgáját is egy kicsit felverni, sózni összekeverni és bele a búzadarát. Kb 15 percig állni hagyni majd forró de nem lobogó levesbe kanállal galuskákat szaggatni. Kicsit más, mint a megszokott, de finom

1 megjegyzés:

  1. :) nálunk ez a megszokott :)
    mindig így készült, más receptet nem is ismerek.

    (tényleg nem loboghat, mert akkor azonnal szétesik a galuska)

    VálaszTörlés

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti