2009. június 28., vasárnap

PÜSPÖKKENYÉR TOJÁSFEHÉRJÉBŐL

Hozzávalók: 6 tojás fehérje, 160 g liszt, 160 g cukor, 80 g olvasztott margarin, 1 vaníliás cukor,
Gyümölcsös: mazsola, aszalt vagy kandírozott gyümölcsök, csoki darabok, dió, mogyoró, mandula, müzli, puffasztott rizs, corn flakes, és bármi amit otthon találsz és illik bele.
Citromos: 1 citrom reszelt héja, és leve
Kakaós-kókuszos: kakaópor, kókuszreszelék, ebben az esetben kicsit kevesebb liszt kell bele, mert a kakaó sűríti a tésztát.

A fehérjéket kemény habbá verjük. Óvatosan belekeverjük először a cukrot a kihűlt olvasztott margarint, a többi hozzávalót és legvégül a lisztet. Őzgerinc formába sütjük alacsony hőfokon. Tűpróbával nézzük meg megsült-e a belseje. A három féle változathoz háromszoros mennyiség szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti