2009. június 2., kedd

TÚRÓTORTA EPERREL

20 dkg margarint, 30 dkg porcukrot, 4 csomag vaníliás cukrot, 0,5 kg túrót, 1 citrom reszelt héját, 4 tojás sárgájával jól kikeverünk. Majd 3 dl tejben 1 csomag étkezési zselatint összefőzünk, ha kihűlt akkor az előzőekkel összekeverjük. Ezt követően kapcsos tortaformába öntjük a masszát. A tetejére gyümölcsöt (én epret tettem) rakunk. Végül a gyümölcsre tortazselét öntünk. Berakjuk a hűtőbe kb. 2 órára. Utána már szeletelhető. A képen meggyel készült a torta, és a túrós részébe is kevertem meggy darabokat, így is nagyon finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lúdláb torta mogyoróval

Bounty kicsit másképp

Céklás torta

Túrós-narancszselés sütemény

Francia krémes

Aranygaluska vanília öntettel

Csoki bomba

Majorannás pulykamell tésztával

Kókuszgolyó

Medvehagyma paradicsom

Pudingos kekszes torta

Somlói torta

MÁKOS MOGYORÓS KIFLI

ALMÁS PITE

PUDINGOS SÜTI

VADAS MARHASZELET ZSEMLEGOMBÓCCAL

PIZZA

CSOKIS KRÉMSAJTOS

Túrótorta meggyel

Őszibarackdzsem

Őszibarack befőtt

Gyors banán kenyér

Inteligens krémes vagy remegős süti